Du kan tilføje medlemmer til dit team ved at gå til team i menuen øverst i højre hjørne.

Vælg tilføj teammedlem og oplys email-adresse og navn på den freelancer, du vil invitere. Du skal også vælge en rolle til teammedlemmet. Det kunne fx være administrator eller ansættelses assistent. Rollen bestemmer hvilke rettigheder teammedlemmet har. Du kan se forklaringer på rollerne og deres tilladelser direkte på siden eller lige her.

Når du har trykket på gem sendes der en email til teammedlemmet med et invitationslink.

Du kan også tilføje flere teammedlemmer på en gang ved at uploade en CSV fil.

Skriv endelig til os på vores live chat, hvis du har spørgsmål. Vi svarer typisk inden for få minutter 😊.