Har du prøvet at sige nej til en opgave, fordi du selv har for travlt eller fordi du ligger lidt ved siden af i forhold til kompetencekravene?
Det behøver du ikke at ærgre dig over længere. Nu kan du få en passiv indkomst ved at henvise virksomheden til at finde en freelancer i Worksome!

Det får du i bonus

Når du hjælper en virksomhed ind i Worksome, og de finder deres første freelancer, får du hele vores provision på freelancerens arbejde i 6 måneder - op til 15.000 kr!

Her er et par eksempler: 

 • Virksomheden finder en webudvikler til at lave et website. Opgavens total lyder på 50.000 kr. Du modtager 2.000 kr. i bonus.

 • Virksomheden finder en IT-konsulent i 6 måneder. Freelancerens månedssats er 65.000. Det er nok til, at du får maksimal bonus over de 6 måneder, dvs. samlet 15.000 kr. i bonus!

 • Virksomheden finder en designer til at lave et logo og en grafisk identitet. Første del af opgaven faktureres til 10.000 kr. Heraf modtager du 400 kr.
  2 måneder senere bestiller virksomheden en design guide hos samme freelancer, som faktureres til 13.000 kr, hvor du modtager 520 kr. Samlet tjener du 920 kr. i bonus på henvisningen.

Sådan gør du

 1. Du logger ind på din profil i Worksome og tilmelder dig vores bonusordning her

 2. Du får derefter dit eget personlige link, som du kan sende til de virksomheder, du vil henvise til Worksome.

 3. Når du kigger på en freelancerprofil i Worksome vil du derudover have mulighed for at få et personligt link direkte til profilen. På den måde kan du anbefale specifikke freelancere til virksomheden.

 4. Når virksomheden opretter sig i Worksome via dit link, registrerer vi, at du har henvist dem og er berettiget til bonus på den første freelancer, de vælger.

 5. Du får adgang til din egen tracking-side, hvor du altid kan se alle de virksomheder, der er registreret via dit link. Her kan du også følge deres job, de opkrævninger de har modtaget, samt status på betaling, så du løbende kan se, hvor meget bonus, du har i vente.

Vilkår og regler

 • Din bonus modtager du, når virksomheden har godkendt freelancerens opkrævning og betalt deres faktura. 

 • Du kan modtage op til 15.000 kr. pr. virksomhed du henviser.

 • Du modtager kun bonus for den første freelancer, som virksomheden hyrer.

 • Du er berettiget til bonus på opkrævninger oprettet i Worksome indenfor 6 måneder (helt eksakt 185 dage) fra første kontrakt mellem freelancer og virksomhed er indgået i Worksome.

 • Du modtager altid 4 % af freelancerens opkrævning indtil du enten har opnået maksimal bonus på 15.000 kr. eller der er gået mere end 6 måneder siden kontrakt er indgået. 

 • Virksomheden (CVR) må ikke allerede være registreret i Worksome.

 • Opgaven eller projektet skal have et budget på minimum 5.000 kr.

 • Virksomheden skal registrere en gratis konto via dit link. Vi sætter en cookie ved første besøg, men vi kan ikke garantere at kunne genkende virksomheden, hvis de fx kommer tilbage og registrerer via en anden computer. 

 • Du skal selv være momsregistreret med CVR-nummer.

 • Worksome kan med en måneds varsel afslutte eller ændre bonusprogrammet, hvorved fremtidige henvisninger ikke længere udløser bonus eller udløser bonus under andre vilkår.

Du må ikke automatisere henvisninger eller skrive til mange modtagere samtidig (spam), herunder:

 • Sende dit link i e-mails til mange modtagere på en gang eller til modtagere du ikke kender, herunder private beskeder på sociale netværk.

 • Skrive dit link i online grupper på fx LinkedIn eller Facebook med mindre, der er konkret efterspørgsel på en freelancer. 

 • Oprette annoncer på Facebook eller Google eller på anden måde bruge 3. part systemer til at udbrede dit link.

Er du i tvivl om, hvad du gerne må gøre, så er her et par eksempler: 

 • Du må altid gerne skrive dit link til en virksomhed, der konkret efterspørger en freelancer eller beder om hjælp til en opgave, der kan løses af en freelancer, så længe din henvendelse er relevant og målrettet virksomheden eller en kontaktperson. (Dette scenarie giver dig også langt den største success-rate).

 • Du må gerne skrive personlige e-mails eller beskeder til personer i dit netværk, som du tænker kan have behov for at finde en freelancer.

Hvis vi får kendskab til brud på vilkårene bortfalder retten til bonus. 

____


Vi håber, du synes det lyder som en rigtig god deal, og at du gerne vil være med til at få endnu mere gang i Worksome!

Har du spørgsmål om vores bonus-ordning, skal du bare tage kontakt til os.
Skriv på vores chat eller ring på 71 99 19 31.

Did this answer your question?