• Indgå kontrakt på Worksome
  Når du giver et bud eller indgår en aftale med en virksomhed, skal det foregå i Worksome. Har du haft en dialog og evt. en forhandling uden om Worksome på fx mail eller telefon, skal du huske at oprette et bud i Worksome, så virksomheden kan acceptere buddet. Husk ikke at påbegynde arbejde, som du skal have betaling for, før virksomheden har indgået aftale med dig ved at acceptere dit bud på et job.

 • Modtag betaling gennem Worksome
  Al betaling og fakturering foregår gennem Worksome. Når du vil indkræve betaling på et job i Worksome, skal du huske at oprette en opkrævning på jobbet, så virksomheden kan godkende en betaling til dig. Vi laver automatisk en faktura på dine vegne, så du skal ikke selv oprette en særskilt faktura  (se mere i vores FAQ). Hvis en kunde foreslår at betale dig uden for Worksome, skal du afvise forespørgslen, og skrive til os med det samme. Det kan du gøre ved at klikke på det grønne ikon i nederste højre hjørne. 

 • Lev op til det du lover
  Når du accepterer et job gennem Worksome, er det vigtigt du lever op til kontrakten, og leverer det I har aftalt. Sørg derfor for at være enig med din kunde om, hvornår opgaven anses som udført, før du accepterer kontrakten og går i gang med arbejdet. Byd af samme årsag heller ikke ind på jobs, du ikke er kvalificeret til at udføre, og byd ikke ind på vegne af andre, eller på vegne af virksomheder. Byd kun ind på opgaver med dine egne kompetencer og på vegne af dig selv. 

 • Spam og chikane
  Dine bud og din dialog med virksomheder skal være relevant og personlig. Skræddersy dine ansøgningerne til hvert job, da det efterlader et meget bedre indtryk hos de potentielle kunder, og øger dine chancer for at få jobbet. Hvis du blot copy-paster den samme besked og sender ud til mange forskellige virksomheder, vil det blive anset som spam. 

Hvis ovenstående regler ikke overholdes, vil din konto blive suspenderet uden varsel. 

Did this answer your question?