1. Accepter invitation og opret dig

Følg linket i email-invitationen, som du har modtaget fra din kunde, og opret din profil. Du kan se en video af de forskellige steps, du kommer igennem i oprettelsesflowet lige her:

2. Tilføj dine bankdetaljer


For at vi kan betale dig gennem Worksome, skal vi bruge dine bankdetaljer. Du opdaterer dine bankdetaljer under freelanceindstillinger. Dobbeltcheck gerne detaljerne - bare for en sikkerhedsskyld 😁 .3. Få kontrakten på plads

Det først step for at begynde at blive betalt gennem Worksome, er at få kontrakten på plads. Det er op til din kunde at tilbyde dig en kontrakt. Du vil enten modtage en kontrakt, som du skal gennemse og acceptere eller blive inviteret til at byde på et specifikt job. Så snart kontrakten er accepteret af både dig og virksomheden kan arbejdet begynde.


4. Fakturering

Du kan nemt lave en opkrævningen direkte fra din forside ved at klikke opkræv. Du kan tilføje en opgørelse over dine timer direkte i opkrævningen eller ved at vedhæfte en fil. Du kan også tilføje en udgiftsrapport direkte i opkrævningen.

5. Få din betaling

Så snart vi har lavet din udbetaling, kan du se den i din saldo på din Worksome profil. Gå til din saldo i menuen øverst til højre og vælg udbetal.

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp, så giv endelig lyd i vores live-chat, der svarer vi hurtigst 😄 .

Did this answer your question?