🇩🇰
For virksomheder
Hyr en af dine egne freelancere
Mette Bruun avatar
Written by Mette Bruun
Updated over a week ago

Du kan nemt hyre en af dine egne freelancere, det vi kalder Trusted Contacts, direkte fra Worksome platformen.

Gå til Trusted Contacts

I menuen i venstre side ses punktet Trusted Contacts. Her efter kommer du ind på en side, hvor du inviterer allerede velkendte kontakter:

Du kan vælge at invitere din kontakt, så du har overblik over alle eller du kan direkte vælge at invitere og tilbyde job med det samme. Det sidste gør det meget hurtigt og nemt at lave kontrakt med en ny freelancer.

Hvis du har mange Trusted Contacts, kan det være en god ide at huske at tagge dem med tags, der fortæller hvad deres spidskompetence er.

Beskriv jobbet, angiv timepris og timeframe og opret hyringen

Når du hyrer en freelancer fra listen, kan du vælge at lave et nyt jobopslag, eller bruge et du allerede har lavet i stedet.

Afvent endelig accept fra freelanceren

Når du har oprettet hyringen kommer du direkte til dialogen med freelanceren, hvor du kan se jobbeskrivelsen og kontraktdetaljer.

Så snart freelanceren har accepteret kontrakten, er kontrakten på plads og freelanceren kan lave opkrævninger direkte på Worksome.

Skriv endelig til os på vores live chat, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp 😊