Du kan nemt hyre en af dine egne freelancere, det vi kalder Trusted Contacts, direkte fra din Worksome profil.

1. Gå til Håndter Trusted Contacts

2. Find den freelancer du gerne vil hyre

Fold menuen ud ved at klikke på pilen under kontakt og vælg hyre.

(Hvis du har mange freelancere i oversigten kan du bruge søgefunktionen og søge på et tag)

3. Beskriv jobbet, angiv timepris og timeframe og opret hyringen

Hvis du allerede har lavet et jobopslag kan du også bruge det i stedet.

4. Afvent endelig accept fra freelanceren

Når du har oprettet hyringen kommer du direkte til dialogen med freelanceren, hvor du kan se jobbeskrivelsen og kontraktdetaljer.

Så snart freelanceren har accepteret kontrakten, er kontrakten på plads og freelanceren kan lave opkrævninger direkte på Worksome.

Skriv endelig til os på vores live chat, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp 😊