Du kan nemt tilføje dine egne freelancere som Trusted Contacts, så du kan hyre dem direkte på Worksome - og lade os tage os af fakturering og udbetaling.

1. Gå til håndter Trusted Contacts i menuen til venstre

2. Vælg tilføj freelancer

Herfra skal du blot vælge en email adresse, navn og et tag på personen, som invitationen skal sendes til.Det er vigtigt at give et tag for at kunne søge mellem sine Trusted Contacts.

Du kan også vælge at få et invitationslink, som du kan kopiere og tilføje i en email eller invitere flere profiler på en gang ved at uploade en CSV fil.

Freelanceren vil nu modtage en email-invitation med et link til at signe up. Når freelanceren har accepteret invitationen, kan du se dem i oversigten over Trusted Contacts og hyre dem direkte.

Skriv endelig til os på vores live chat, hvis du har nogle spørgsmål 😀