Se videoen nedenfor eller læs guiden, så er du klar til at poste et job :-). 

Har du en profil på Worksome allerede? Så kan du oprette et job direkte fra dit dashboard, når du logger ind. Hvis ikke du har en profil allerede, kan du oprette en profil på Worksome.dk, så bliver du ledt direkte ind i joboprettelses-flowet, når du har angivet din email og et password. 

Tryk på "opret job" fra dit dashboard og så er du igang! 

Step 1

Giv dit job en titel og tilføj must-have kompetencer

Det er vigtigt at tilføje så specifikke kompetencer som muligt. De kompetencer du tilføjer først vægter højest i vores matching, så start med de vigtigste.
(Scrum er et godt eksempel på en specifik kompetencer, hvorimod IT er en megt bred kompetence).

Step 2

Tilføj en jobbeskrivelse

Her skal du beskrive selve projektet/jobbet, hvilke opgaver freelanceren skal arbejde med, og hvad jeres forventninger og mål er. Beskriv derudover hvilke erfaringer og kompetencer jobbet kræver, at freelanceren har.
Jo flere detaljer jo bedre :-). 

Du kan se et eksempel på en god jobbeskrivelse i højre side af skærmen, som du kan bruge som skabelon. 

Step 3

Tilføj info om jobbets rammer

Hvis du vælger enkelt projekt eller løbende/deltid, er det en god ide at tilføje detaljer om jobbets omfang i jobbeskrivelsen ovenfor. Eksempelvis hvor mange timer i alt eller pr uge/måned I forventer, at jobbet kræver.

Step 4

Angiv de detaljer om tidsrammen og budgettet for jobbet. I dette step skal du også angive, hvem jobbet skal gøres tilgængeligt for.

Du kan vælge at gøre jobbet tilgængelig for din egne freelancere (Trusted Contacts) og for freelancerne på markedspladsen. Du kan derudover vælge om du vil gøre jobbet synligt for alle eller selv invitere profiler. Hvis du vælger at gøre jobbet synligt for alle, sender vi jobbet ud til alle freelancere som matcher jobbet. Vælger du kun via invitation, kan du selv vælge hvilke freelancer du vil invitere til at give et bud på jobbet.


Jobbet er nu færdigt!
Så snart vi har kigget jobbet igennem og godkendt det, er jobbet live. Hvis der mangler flere detaljer, hører du fra os på telefon eller mail.


Du kan altid række ud på vores live chat - der sidder gode folk klar til at hjælpe dig :-)


Did this answer your question?