🇩🇰
Freelancere
Sådan opretter du en freelance-profil

En guide der tager dig igennem de 6 step, det kræver at oprette en profil

Mette Bruun avatar
Written by Mette Bruun
Updated over a week ago

1. Opret din profil

Følg linket her. Vælg "Jeg er en freelancer" så kommer du direkte til en side der giver mulighed for at oprette dig - enten via LinkedIn, Google eller ved brug af din email.

2. Tilføj kompetencer

Dette step er super vigtigt. De freelancere, der får flest job gennem Worksome, har typisk meget specifikke og specialiserede kompetencer.
Fokuser derfor på dine spidskompetencer og nævn gerne specifikke programmeringssprog og ligende.

Vi anbefaler, at du har 7-10 kompetencer på din profil.

Vi bruger kompetencerne til at matche dig med relevante job. Rækkefølgen af kompetencerne påvirker også algoritme matchingen, så husk at start med de vigtigste og mest specifikke.

3. Upload et vellignende profilbillede 😊

4. Tilføj en beskrivelse

Her har du frie hænder til at fortælle om dig selv, din passion, evner og erfaringer.

5. Tilføj din timepris

6. Upload dit CV og tilføj de sidste detaljer

Din profil er færdig!

Vi tager et kig på din profil og godkender normalt inden for 24 timer.